Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом.

Цього разу українська знаменитість поділилася черговою схемою аферистів, які наживаються на довірливих користувачів сайту Олх.

"На сайті Олх є така кнопка! Вона робоча! Вона надійна, але!!! Тільки за умови, що ви її оформляєте (натискаєте кнопочку) саме на сайті Олх. Як нас розводять на цьому аферисти??

Пропонують з сайту Олх перейти в Вайбер, мовляв, там зручніше фото відправляти! І туди ж, коли ви домовилися про покупку/продаж, шлють вам посилання на Олх-доставку!!!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Це фейкове посилання!!! Виглядає як справжній сайт Олх, але це підробка! У цьому посиланні вас просять ввести всі дані вашої картки, і багато вводять!!! Адже сайт виглядає справжнім!!

Не ведіться ні під яким приводом переходити за посиланням, яке вам надішлють на Олх-доставку, в інші чати! Лише на сайті Олх потрібно натискати кнопку "Олх-доставка" (червоною стрілкою вказала, де кнопка). Якщо ваш співрозмовник наполегливо вмовляє вас перейти за надісланим ним посиланням у Вайбер - аферист! Слати в д*пу! Негайно і швидко! Можна будь-якою доставкою", - написала Лебідь.

Нагадавши, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь у весільній сукні засяяла від радості.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь похвалилася, як її "прожарили".

Також портал Знай.uа писав, що Лебідь показала "суперздатність", за яку її зненавидять жінки.