Тіна Кароль торгує одягом в інтернеті.

Схоже, Тіна Кароль почала розуміти, що слава і популярність - не вічні, тому варто подумати про так звану "подушку безпеки". Дивлячись на своїх колег по цеху Настю Каменських, Надію Мейхер та інших, які вже давно завели свої бренди одягу, Тіна Кароль вирішила наздогнати втрачене.

Поп-діва сучасного українського шоу-бізу вирішила зробити свій внесок в моду та випустила власну лінійку трендового одягу, до якої входять футболки та об'ємні худі з оригінальним декором.

Восени Тіна Кароль випустила новий альбом "Знайти своїх", саме йому присвятила вона і свою лінійку одягу.

Трохи дивно, що співачка, яка вже не знає, як вискочити з одягу, щоб продемонструвати своє голе тіло, раптом вирішила закутатися в затишні речі. Можливо, долучившись до молодіжної моди, артистка намагається виглядати молодшою, а можливо, переміг здоровий глузд. Так чи інакше, але тепер Тіна Кароль активно постить фото у своєту інтернет-шопі, демонструючи новинки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Цього разу Кароль презентувала чорний худі оверсайз за ціною 1570 грн.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що не займається приготуванням їжі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль приховувала коханого

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром