Співак Єгор Крід спантеличив прихильниць незвичайним знімком в Instagram. Ще не встигли влягтися пристрасті по його сценічному возз'єднанню з колишньою дівчиною —співачкою Нюшею, як Єгор підніс нову інтригу.

На фото Єгора Кріда ніжно цілує в щоку незнайомка, причому знімок зроблений так, що видно тільки половина її обличчя. На незнайомці рожева кофтинка, волосся ззаду зав'язані в "кінський хвіст", і фанати запідозрили в ній все ту ж Нюшу, при тому, що вона заміжня. Крід в підписі під фото пообіцяв порадувати фанатів майбутньою прем'єрою треку "Ты не смогла простить", так що це цілком може бути кадр з кліпу.

" Прем'єра мого новорічного подарунка для вас - кліпу «ти не змогла пробачити» ЗАВТРА об 11:00 на моєму YouTube каналі!🔥 А поки піднімайте трек вище в чартах! Посилання в біо", - написав артист.

У своєму минулому кліпі, "Містер і Місіс Сміт", Крід співав разом з Нюшею, розповідаючи історію їхнього кохання. Так що нова робота цілком може бути продовженням цієї колаборації. Шанувальники ведуться на сльозливі історії, особливо якщо вони засновані на реальних подіях. І заповзятливі артисти могли зловити цю хвилю і спробувати ще трохи на ній покататися. Але все це тільки домисли.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях, між тим, будуються зовсім вже неймовірні версії. Наприклад, одному з фоловерів Єгора привиділася там співачка Аріана Гранде. А дівчата-фанатки навперебій писали:"я ревную". Що ж, таємниця скоро буде розкрита. Не можна не визнати, що знімок вийшов по-справжньому чуттєвим, яскравим і ефектним.

Нагадаємо, Єгор Крід переводить фанаток інтригою, обручку правда або хайп.

Як повідомляв Знай.uа, Івлєєва відшукала фото з Крідом до популярності, повні і в брудному одязі.

Також Знай.uа писав, що колишня Єгора Кріда Даша Клюкіна вискочила заміж за олігарха з Газпрому.