Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя та творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила фотографію, зроблену під час зйомок кліпу на пісню під назвою "Натусик". Так, нещодавно Могилевська виконала дуже незвичайну для себе композицію, чим сильно здивувала фанатів.

У кадрі артистка позує в штучній шубі кольору ЛГБТ і білій короткій сукні. Образ зірка доповнила унікальним обідком з написом "Натусик". У підписі до фото Наталія зазначила, що вже скоро відбудеться прем'єра її нового кліпу.

"Знайомтеся, це – Натусик!😎 До прем'єри кліпу залишилося 2 дні..." - підписала яскравий знімок Могилевська.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Така райдужна прямо 🔥🔥🔥", "Наташа ви така красива! Чекаємо на новий ваш кліп та пісню❤️😊 🔥", "Наша красуня", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 45-річна Наталія Могилевська запалила в TikTok, немов підліток: "Все понеслося шиворіт-навиворіт".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська в "голому" вбранні зізналася, чого їй не вистачає: "Дуже скучила".

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська накинулася на друга Зеленського з "Квартал 95": "Протизаконні".