Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним ранковим фото, позуючи з їх з Владом Топаловим 2-річним сином Майклом в літаку. Так, артистка і її малюк вирушили на відпочинок в райські краї, поки не повідомляючи, куди саме, але відзначаючи, що на довгий шлях їм знадобилося цілих три перельоти, один з яких був у Джакарті, Індонезія.
Зіркова мама і Майкл летіли в одному з літаків бізнес-класом, а сама Регіна запропонувала написати пост, в якому детально розповість, як її син переносить далеку дорогу і що йому в цьому допомагає.

"Написати пост про те, як я літаю з Михайлом Владиславовчием в літаку?
Мені чомусь здається, що ця інфа може бути комусь корисна )"
Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Я таких літаків і не бачила спробуйте політати в звичайних літаках економ класу з дітьми, а потім нам розкажіть 😉ось це буде актуальненько👍", "а ви знаєте, що таке летіти на переповненій "Победе "4.5 години з дитиною на колінах? Ось як з таким впоратися, я б із задоволенням прочитала. А про перший клас не дуже цікаво, вибачте(", "дорога Регіна, 80% ваших підписників можуть собі дозволити тільки економ-клас , тим більше маючи дітей, для кого ви збираєтеся це розповідати?)".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще