Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, зроблене спеціально для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, артистка позувала в гримерці, малюючи руками в повітрі "сердечко" і посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки.

При цьому Настя кардинально змінила образ, та так, що навряд чи фанати впізнали б свого кумира на вулиці: красуня приміряла білосніжний спортивний костюм, що складається зі штанів і топа, а замість зачіски з "фірмовими" кучериками з'явилася перед публікою з миловидним каре і чубчиком. Каменських також запропонувала зазирнути за лаштунки її творчого життя, інтригуючи прямим ефіром в TikTok о 15:00.

"TIKTOK LIVE - в гримерці зі мною 🔴
Сьогодні о 15:00 за Києвом 🕘

Буду багато показувати, розповідати і відповідати на ваші запитання ❓ ❕
Підписуйтесь на мій аккаунт в @tiktok-nkofficial і дочекайтеся ефіру

До зустрічі ♡"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Як тобі красиво з такою зачіскою, така гарненька і виглядаєш, як дівчисько👄👄👄👄👄👄👄", "красуня, Настя😍 🔥 💋", " тобі так пасує ця зачіска.....💕💕💕💕💕💕💕💕", "Красотулічка💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.