На пресконференції Володимира Путіна 17 грудня журналістка змогла привернути увагу до себе й поставити запитання главі державі завдяки табличці "Я вагітна".

Однак проблему, якої вона торкнулася, зовсім не мала стосунку до напису на табличці. Річ у тім, що і минулого року вона була вагітною на пресконференції, але тоді її так і не обрали задати питання.

Жінка з Рязані заявила, що висловлює думку громади і просить Путіна присвоїти звання героя віцегубернатору Ігорю Грекову, який, за її твердженнями, рятував людей під час пожежі і вибухів на військовому полігоні.

Пресконференція Володимира Путіна, скріншот відео
Пресконференція Володимира Путіна, скріншот відео

"Ви нас надули", - сказав Путін, виражаючи незадоволення тим, що жінка висунула не проблему, пов'язану з дітонародженням. Але потім російський диктатор все ж пообіцяв розглянути питання про можливу нагороду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також журналістка привернула увагу до проблем свого колеги, який зустрівся з травлею через свою професійну діяльність: він висвітлював проблеми населення з місцевою ТЕЦ.

На це Путін нагадав, що журналісти мають пам'ятати, що займаються ризикованою професією, а також здивувався. чого ж це у журналіста, який представляє інтереси народу, можуть виникнути проблеми.

Нагадаємо, скандальну фабрику іграшок спіймали на дружбі з Путіним, сліди "зради" знайшлися у Львові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський повеселив українців кумедною "міною" президента РФ.

Також Знай.uа писав, що як виглядає 17-річна копія Путіна, в мережі спливли архівні кадри і подробиці.