Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайне компрометуюче фото, на якому Кароліна позує в дуже спокусливому вбранні. Так, на архівному кадрі артистка лежала на кріслі, прийнявши спокусливу позу. Красуня приміряла лише білосніжну шовкову сорочку, грайливо дивлячись на камеру і засвітивши частину грудей в бюстгальтері. При цьому Ані також блиснула стрункими засмаглими ніжками, доповнивши образ лише ніжним вечірнім макіяжем.

"Добрий ранок. 😉😘

Таке фото з коханою @anilorak 😍.

Янголятко! 😘😍

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лялечка! 😍
Теплого і прекрасного дня всім. 😉😘🙏"

Фолловери не пройшли повз: "Прекрасна!", "Спасибі, і Вам вдалого дня❄!", "Ніжки Клас❤️", " 🌷Прекрасна Кароліночка!🌷".

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак виставила в свої Сторіс яскраве відео-селфі, зроблене морозним ранком. Так, артистка приміряла чорне пальто-оверсайз, під яким виднілося облягаюче вбрання з глибоким декольте, блиснувши пишними грудьми. Жіночний образ Кароліна доповнила зачіскою з грайливими кучериками, сонцезахисними окулярами з золотистою оправою, ніжним нюдовим макіяжем і незвичайним аксесуаром у вигляді краватки-боло, відомої також, як ковбойська краватка.