Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Варто зазначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

У своїх Insta Stories в соцмережі Кароліна поділилася коротким чорно-білим роликом, в якому виконала свою композицію в звукозаписній студії. Для візиту Лорак вибрала повсякденний одяг – грубі черевики, шорти, лосини, чорний теплий світшот і бейсболка того ж кольору. Можна припустити, що вже скоро світ почує новий хіт від артистки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Робота з музикантами для мене завжди особлива радість!" - зазначила Ані Лорак.

Раніше ми писали про те, небезпечна вечірка у Кіркорова звела Сергія Лазарєва і Ані Лорак. Дистанцію не тримав ніхто, не пошкодували навіть 88-річного діда. З'явилися фото з вечірки, яку влаштував Філіп з нагоди дев'ятого дня народження своєї доньки Алли-Вікторії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак показала вузеньку талію: "Не віриться чомусь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х".

Також портал Знай.uа писав, як Ані Лорак у шкіряній портупеї збудила чоловіків перед сном: "Доброї ночі".