На пресконференції 17 грудня президент Росії Володимир Путін спробував спростувати звинувачення, які проти нього та його близьких й оточуючих (зокрема ексзятя) висувають ліберальні та західні медіа.

Глава держави стверджує, що проти нього ведеться цілеспрямована інформаційна війна, до якої він вже звик. А ось щодо своїх родичів і розслідування про них він висловився детальніше.

"Прочитати матеріал про моїх близьких неможливо. Я його погортав, звичайно, але там така компіляція, що до кінця не дочитав. Там всюди пишуть - «зять президента», «зять президента». І тільки в кінці уточнюють що колишній зять", - прокоментував Путін, статтю видання« Важливі історії »про бізнесмена і члена ради директорів "Сибура" Кирила Шамалова.

"Хто і як отримав якісь там акції в цій компанії ... Виявляється, були програми заохочення вищого менеджменту, і пан Шамалов, так само як і інший вищий менеджмент, отримав за єдиними правилами. Є й інші програми для іншого рівня управління - вони отримали за іншими правилами. Нічого такого дивного тут немає", - стверджує Путін.

Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Що написано на початку розслідування? Невідомий анонім, переслідує незрозумілі цілі. Потім спливають його вуха. ...Ну і все зрозуміло. Це американські спецслужби і Держдеп США. Мета - помста. Спроба втрутитися в нашу внутрішньополітичну життя", - заявив Президент РФ.

Нагадаємо,

Як повідомляв Знай.uа, коханка Путіна "заробила" 800 мільйонів за рік, у Кабаєвої навіть бабуся мільярдерка.

Також Знай.uа писав, що позашлюбна дочка Путіна,"феноменально схожа" дівчинка носить його по батькові і ні в чому собі не відмовляє.

Нагадаємо, Путін нахамив Зеленському через Донбас: ЗСУ варто бути напоготові.