17 грудня православні християни відзначають День великомучениці Варвари, до якої особливо часто звертаються жінки.

У православній традиції вважається, що Варвара захищає жінок, допомагає вагітним і породіллям, сприяє легким пологам. Піклується про дітей і їх здоров'ї. Захищає від наглої смерті без покаяння" та сприяє збереженню шлюбу.

Пропонуємо молитву, до якої віряни можуть звернутися для вшанування Великомучениці.

Свята Варвара, фото з соцмереж
Свята Варвара, фото з соцмереж

Свята Великомученице Варваро!

Я згадую сьогодні муки, які Ти перетерпіла за віру в Пресвяту Трiйцю й прошу Тебе: молися за мене до Бога-Отця, щоб дав мені сили перемогти різні земські спокуси, серце ж і душу піднеси до небесних речей

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Молися до Бога-Сина, щоб за Його ласкою я покинув(-ла) дотеперішню сонливість і лінивство й зачав ревно ходити дорогами святого Євангелія. Моли й Святого Духа, щоб відновив мене, скріпив і освятив.

Нехай рани Твого святого тіла оздоровлять рани, які моїй душі завдав гріх, а Твоя невинно пролита кров нехай очистить мене.

Через муки й смерть Твою, молю Тебе, свята Великомученице Варваро, не дай мені вмерти без покути й не прийнявши святі Тайни Тіла й Кpові Господа нашого Ісуса Христа.

Амінь.

Молитва за жіноче щастя

Свята Варвара, Божа угоднице. Як Господь благословляє на шлюб, нехай мені не зустрінеться ворог. Я лише благаю про заміжжя вірне, щоб коханий не видався поганим. Особисто готова до сім'ї благородної, ти захисти від чуми чужорідної. Заміжня і буду молитися Христу, в потрібні дні віддаючись посту. Хай буде воля твоя. Амінь.

Нагадаємо, що на росТБ в лусочках ананаса угледіли лик диявола

Як повідомляв портал "Знай.uа", молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Також, "Знай.uа" писав, Потужна молитва Миколі Чудотворцю, яка здатна змінити долю за 40 днів