Святкування Різдва по всьому світу і зокрема в Україні цього року точно буде незвичним. Не всі зможуть відсвяткувати його разом зі своєю родиною та друзями через карантин і пандемію коронавірусу, а також велику ймовірність введення локдауну.

Керівник Адміністрації Посольства Німеччини в Києві розповів про найнезвичніше Різдво у своєму житті. Про це повідомляється на офіційній сторінці консульства у Фейсбуці. Виявляється, інколи й традиційне святкування Різдва може стати серйозним викликом.

Різдвяні зірочки, кадр з відео
Різдвяні зірочки, кадр з відео

Він розповів, як після багаторічного перебування за кордоном зі своїми чотирма дітьми влітку знову повернувся з Китаю до Німеччини. Планувалося веселе святкування Різдва у колі близьких людей. Приїхали навіть їхні дідусь і бабуся зі Швейцарії. Родина вийшла на післяобідню прогулянку з собаку, залишивши у духовці готуватися печеню. Проте, після повернення додому їх чекала несподіванка.

"Трохи стомлені чистим повітрям на морозці, ми повернулися до будинку. Чекати на різдвяне частування залишилося вже зовсім недовго. Відчиняйте двері, будь ласка! У кого ж ключі? А ні в кого! Прекрасно! То що ж тепер? Захованих запасних ключів також ніде немає. Викликати службу аварійного відкривання дверей, на Різдво? Це може затягнутися на години і коштуватиме дорого. А ще ж і печеня! Зрештою, сусіда приніс драбину. Отже, драбиною піднятися на терасу, а там, озброївшись каменем, розбити шибку маленького віконця біля дверей на терасу. А потім найменший з нас мусив пролізти у це віконце та відчинити вхідні двері. Нам вдалося врятувати і печеню, яка не згоріла, і Різдвяне свято. Веселого Різдва!", - розповів він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот: facebook.com/deutschebotschaftkiew
Скріншот: facebook.com/deutschebotschaftkiew

Нагадаємо, помер мер Харкова Геннадій Кернес, - Павло Фукс. Від наслідків коронавірусу помер очільник Харкова Геннадій Кернес. Така інформація з'явилася у четвер, 17 грудня. Геннадію Кернесу був 61 рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу