До великої радості багатьох українців закінчується важкий 2020 рік, але на жаль на Донбасі путінські терористи продовжують свої агресивні дії. Українські воїни стримують натиск ворогів усіма можливими силами.

Довгі роки війни не проходять без наслідків, прості громадяни забували про своє звичайне життя і йшли на фронт.

Про це нагадує прес-центр ООС в мережі Facebook.

Донбас, кадр з відео
Донбас, кадр з відео

"Володимир ще з часів мобілізації "носить" нескромний для простого солдата позивний "Майор" і лише віджартовується, не надто він і любить керувати: "Це все побратими придумали прізвисько, ось воно і причепилося...".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Звичайний слюсар, який до війни працював на Сумському водоканалі, відслуживши більше року по мобілізації, з армією вирішив не прощатися. Записався до резерву, сумлінно відвідував збори, а коли Батьківщина в черговий раз покликала, зібрав речі і знову на передову! Зізнається, "на громадянці" навіть сумував за фронтом, в першу чергу не вистачало почуття братерства.

"Звичайно, в 2015-му, коли стояли під Попасною, бойових зіткнень було в рази більше, а ворожі обстріли з важкого озброєння були буденністю", - розповідає "Майор". - Але й зараз не можна втрачати пильності. Ворожі провокації трапляються куди частіше, продовжують працювати снайпери і техніка своїм шумом регулярно нагадує про близькість окупантів.", - повідомляється в публікації.

Публікація прес-служби ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-служби ООС, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що багато українських військових, які отримали серйозні травми на війні на сході України, проходять лікування в реабілітаційному центрі Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь".

Начальник цього відділення, полковник медичної служби, лікар-невролог вищої категорії Ігор Литовченко розповів про методи лікування. Про це повідомляє прес-служба командування медичних сил Збройних Сил України на офіційній фейсбук-сторінці.

Раніше повідомляли, Путін нахамив Зеленському через Донбас: ЗСУ варто бути напоготові.

Як повідомляв Знай.uа, київський лікар вимагав грошей від ветерана АТО - "2 тисячі, і ти - інвалід".

Знай.uа писав, путінські пропагандисти замаскувалися під українську радіостанцію.