Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька кадрів, показавши, який зворушливий подарунок підготував зірковим батькам їх 5-річний син Леон до Нового року 2021. Так, на заняттях для дошкільнят хлопчик самостійно зробив зворушливу листівку, на якій зобразив ялинку, зліплену з пластиліну, блискучі золоті зірочки-наклейки і дуже милого сніговика з кумедними великими очима.

Однак дівчину зворушило саме тепле побажання, яке залишив Леон для мами і тата в листівці. Син побажав Владу і Лілії багато здоров'я, а ще маленьку сестричку на ім'я Варвара. Варто відзначити, що раніше Влад Яма вже зазначав, що не проти поповнення в родині, а численні шанувальники мріють, щоб у артистів з'явилася красуня-донька, схожа на Лілію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Дорогі мама і тато!

Я вам бажаю серце. Ви мої найулюбленіші батьки. Я вас люблю, мама і тато. Бажаю, щоб у мами було багато косметики, а у тата не боліла рука.

І щоб з'явилася у мене сестричка Варвара. І щоб у вас було здоров'я.

Цілую, люблю, обіймаю."