Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз дівчина поділилася новиною, від якої сама в результаті була в шоці. Вона в публікації описала те, що нікого "цим" не здивувати, проте зважитися їй було досить важко.

Філонова, скріншот: Instagram
Філонова, скріншот: Instagram

"Мені до цього потрібно були прийти, усвідомити, чи хочу я насправді. І мене ця думка не покидала. Хочу! Я обожнюю свої губи! Але мені захотілося їх удосконалити. Зробити ще смачніше! Я знайшла кращого доктора. Я розумію, що зараз знайдуться розумники. Але! Хто б, що не говорив. Моя розуму найкраща, для мене так точно! Золоті ручки! Люкс майстер", - написала Філонова в підписі до десятихвилинного відео, в якому була відображена спочатку з новими губами, а потім в масці, на інших процедурах і під час стрижки.

Філонова, скріншот: Instagram
Філонова, скріншот: Instagram

Олена зазначила, що маска "дуже крута", через те, що сильно стягує обличчя. При цьому вона кольору людського тіла і блищить. А під час демонстрації результату з губами, Філонова постала без макіяжу, тому шанувальники зуміють насолодитися справжньою красою дівчини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Філонова, скріншот: Instagram
Філонова, скріншот: Instagram

"Ще хочу сказати своєму коханому другу Антону. Величезне спасибі затор, що моє волосся ти любиш. Стрижка супер. Обожнюю і вибираю завжди кращих! Адже я не дарма Ревізор краси", - підсумувала телеведуча в публікації.

Нагадаємо, конкурентка Фреймут перетворилася на Снігуроньку задовго до Нового року: не вистачає Діда Мороза

Як повідомляв "Знай.ua", конкурентка Фреймут тремтячими руками показала тест зі смужками: "Ой, дівчатка..."

Знай.ua писав, суперниця Фреймут прибрала те, за що її гнобив кривдник Тищенко: "Сьогоднішній день останній"