Відома телеведуча, блогер, тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала українцям як швидко приготувати корисну і смачну вечерю.
Марина обрала дуже цікавий епітет - "правильна вечеря" і не інакше. Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Кілька інгредієнтів для простої, смачної і корисної вечері. Сьогодні хочу поділитися рецептом мого друга @alexandrocheretny. Як правило, омлет завжди асоціюється зі сніданком, але, відкрию секрет - така вечеря може стати справжньою паличкою-виручалочкою, коли немає часу готувати.
Інгредієнт:
-4 білка;
- Цвітна капуста (або брокколі) - пару суцвіть;
- Пармезан - 1 жменя;
- Вершки 8% - 50-70мл;
- Кілька гілочок зелені (у мене шпинат, а можна базилік, він краще розкриватися в цій страві);
- Трохи масла для приготування самого омлету.
Приготування: У сотейнику підігріти вершки, додати пармезан, помішувати, не доводити до кипіння. Соус готується близько 5-7 хвилин. За цей час відокремити білки від жовтків. Цвітну капусту промити, обдати окропом, нарізати слайсами. Розігріти сковороду, додати масла і довести омлет до готовності, присолити. На тарілку викласти готові білки, слайси капусти, зелень, полити готовим соусом. Я додала ще жменю гарбузового насіння. Сподіваюся, вам сьогодні ввечері буде дуже смачно.", - пише Марина Баржемська.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина Боржемська в рамках кампанії "шістнадцять днів проти насильства" розповіла про домашнє насильство.
В інтерв'ю Маші Єфросиніній Боржемська зізналася, що, як і багато жінок, також довгий час терпіла і мовчала. Вона підкреслила, що жінку вбиває не тільки фізичне насильство, а й моральне. Водночас вона запевнила, що не потрібно опускати руки, адже все можна змінити.