Українська фотографка і експертка шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" Соня Плакидюк розповіла про свої глибокі стосунки з зірковою співачкою Дашею Астаф'євою.

Про це діячка світу моди розповіла в інтерв'ю виданню "Теленеделя", про що повідомляє пресслужба Нового каналу

"Наші відносини з Дашею - історія на окреме інтерв'ю. Якщо коротко, то я пильно стежила за нею ще до її участі в групі Nikita - вона була улюбленою моделлю коханою мною Олени Візерської (KASSANDRA). Я мріяла її познімати! А Даша, як виявилося пізніше, теж дуже хотіла у мене знятися. Тому коли менеджер з Mamamusic зателефонувала з пропозицією зробити афіші для нового складу групи, я вже збирала валізу з камерою. Пам'ятаю, приїхала на примірку костюмів, а Дашка кинулася до мене обніматися так, ніби ми знайомі все життя!", — розповідає експертка СТМПУ.

Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк, фото Новий канал
Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак Плакидюк зізнається, що вона прагне вибудовувати глибокі зв'язки зі своїми моделями.

"Я кожну модель люблю по-своєму, і з кожної мені легко. В цьому і головний інтерес - ви не знайдете двох однакових артистів. У кожному є неповторний цимес, який проявляється у всьому: в манерах, лініях, енергетиці. Моя робота - показати і подати цей цимес люблячи. Інакше нічого не вийде. У всякому разі, нічого цікавого", — пояснює свою думку фотографка.

Даша Астаф'єва, фото Новий канал
Даша Астаф'єва, фото Новий канал

Нагадавши, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх: "Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздяглася до панчішок і засвітила інтимну стрижку: все через Нацгвардію.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила груди, щоб віддати незнайомцям 2 тисячі доларів: "Можна тебе як приз?"