Популярна українська телеведуча Леся Никитюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує багатомільйонну публіку яскравими фото і відео з творчого та особистого життя в соцмережі.

Так, нещодавно стало відомо, що ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

На сторінці "Холостячки" в соцмережі Instagram з'явилося фото телезірки, яка позує в трикотажному костюмі кольору хакі та салатовій штучній шубі. У підписі до знімка глядачам запропонували проголосувати в коментарях, хто хотів би бачити Нікітюк у другому сезоні найкрасивішого проекту каналу СТБ.

"Привіт 🙋 багато надходить запитів про те що б Леся стала Холостячкою у другому сезоні хто за?! ❤️" - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк опинилася вночі на балконі. Святковий знімок зроблений в Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям: "Еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.