Пишногруда українка Міла Кузнєцова показала, яку позу найчастіше вибирають її шанувальники для спільного фото.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала новою рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини Міли Кузнєцової від природи 13-ий розмір грудей. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Народна улюблениця отримує море компліментів під кожним кадром, а поспілкуватися з нею та ще й сфотографуватись в її компанії мріють багато шанувальників.

Втім, декому таки щастить заселфитись з пишногрудою красунею. І варто зауважити, що пози фанатів чоловічої статі у спільному фото з Мілою не надто відрізняються креативністю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Про це розповіла і сама володарка найбільших грудей в Україні. У своєму свіжому пості в Instagram Міла Кузнєцова показала, як найчастіше люблять з нею фотографуватися.

На оприлюдненому знімку Міла як завжди позує у вбранні з глибоким декольте, а її товариш, стиліст Кирило Савченко поклав свою голову на пишні принади красуні.

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

Шанувальники відповіли Мілі, що теж би хотіли мати таке фото та зазначили, що багато хто мріє не лише про це.

"Розмірчик голівоньок збігається",
"Серцебиття перевіряє",
"Я теж хочу з тобою сфотографуватися",
"Думаю багато хто хоче не тільки з тобою
сфотографуватися", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова наочно показала, що найважливіше для жінки

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою

Також Знай.ua писав, Міла Кузнєцова бореться з депресією