Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Нещодавно красуня з пишним бюстом розмістила в соцмережі свіже фото, зроблене на природі біля озера. Міла позує в облягаючій спортивній формі біля велосипеда. Блогерка розмовляє по телефону, спершись на двоколісного друга, і дивиться в далечінь.

"Спорт-ліки від поганого настрою і депресій 🤗🤪😋❤🤏👍", - написала модель плюс сайз.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з рекордним бюстом підтримала "Фантастичних українців" під час прем'єри проекту в кінотеатрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українка з 13-м розміром запропонувала на вибір потужні перси або гігантські булочки: "Фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.