Оля Полякова відправилась на зйомки шоу "Маска" і показала, як створює "супер-пупер" образ.

Популярна українська співачка й акторка Оля Полякова, відома також як Супербілявка, регулярно бере участь в різних проєктах, зокрема, і в "Танцях з зірками".

36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" також активно веде свій профіль в Instagram де не втомлюється тішити публіку новими постами з яскравими фото та відео.

Цього разу Супербілявка потішила багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories.

Полякова відправилась на зйомки шоу "Маска" і показала в розміщеному відео, як створює новий образ для цього.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні у мене буде супер-пупер сексуальний образ. Для цього я накрутила волосся і зараз буду одягатись. У мене сьогодні, як звичайно, фантазійний мейкап", - зазначила Полякова і показала, як саме створюється її лук.

Зазначимо, що нове шоу "Маска", яке вже зовсім скоро виходить в ефір, є адаптацією гучного американського шоу "The mask Singer".

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла, чому так захопилася "Холостячкою".
Супербілявка передивилася весь сезон і пояснила, чому вона була дуже обурена "Холостяком" . Адже на думку артистки насправді чоловіки повинні боротися за жінок, а не навпаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Полякова вперше розповіла, який чоловік про неї піклується

Також Знай.ua писав, Полякова зізналася, що не гребує фотошопом