Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. Так, Полякова відвідала салон свого кума Олександра, щоб оновити блондинистий колір волосся.

Артистка під час фарбування вирішила перекусити курячою локшиною, яку привіз для неї кум. Також на відео Оля зізналася, що змушена приховувати сліди того, що вона не натуральна блондинка.

"Привіт всім! Я на фарбуванні. Зафарбовую сліди того, що я не зовсім натуральна блондинка. Прийшла в салон до свого кума, і він мене годує локшиною з курочкою. Піклується", - зазначила Полякова.

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Нагадавши, раніше Оля Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова несподівано покликала Нікітюк на Холостячку: "За одного вошивого чоловічка".

Також портал Знай.uа писав, що "королева ночі" Оля Полякова отримала нову нагороду за "танець": "Знову всіх зробила".