Алла Добкіна – 26-річна донька Харківського екснардепа Михайла Добкіна і його дружини Аліни Боженко. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка.

Також вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує багатотисячну аудиторію яскравими кадрами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно донька колишнього глави Харкова відреагувала на раптову кончину чинного мера міста Геннадія Кернеса через ускладнення коронавірусної інфекції. Так, в Insta Stories Аллу запитали підписники, чи сумує вона за старим другом її батька.

"Сумно, коли йдуть такі люди. Це легенда", - написала Добкіна.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот Insta Stories Алли Добкіної

Варто зазначити, що влітку 2020 року Михайло Добкін зізнався в інтерв'ю "Ходят слухи", що не спілкувався з Кернесом. Ведуча шоу Раміна Есхакзай озвучила, що в 2016 році, коли Генпрокуратура порушила проти екснардепа кримінальну справу, він переписав більшу частину майна на Кернеса. Після поразки Петра Порошенка на президентських виборах мер Харкова відмовився повертати Добкіну його майно.

При цьому Михайло назвав це "дурістю" і почав заперечувати конфлікт з покійним Кернесом. Однак визнав, що з днем народження його не вітає вже кілька років.

Нагадаємо, що після смерті Кернеса Харків може очолити "стара гвардія".

Як повідомляв портал Знай.uа, друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "Відчував слабкість".

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові оголосили триденну жалобу за Кернесом.