Стало відомо про смерть мексиканської блогерки Джоселін Кано, на Instagram-сторінку якої було підписано майже 13 млн людей. Дівчина ділилася з підписниками знімками еротичного характеру.

На початку грудня 29-річна красуня вирушила 7 грудня в Колумбію, щоб зробити операцію на сідницях, проте не змогла її пережити. Про це пише The Sun з посиланням на заяву блогерки-мільйонника Ліри Мерсер.

Зазначається, що рідні Джоселін поки що не підтвердили її смерть, але панахида вже відбулася в Каліфорнії, де проживала блогерка.

На сторінку дівчини зараз підписано понад 12,9 млн людей – вона ділилася з підписниками відвертими кадрами, демонструючи пишні форми. Остання публікація Кано була зроблена 7 грудня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Джоселін Кано, скріншот з Instagram

Американські таблоїди називали Кано "мексиканською Кім Кардашьян", маючи на увазі при цьому такі ж видатні форми тіла, як і у знаменитої моделі. Уточнюється, що до великої популярності дівчина працювала фітнес-тренером.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше блогер записав передсмертне звернення, волосся дибки: "Для тих, хто не вірить у коронавірус".

Як повідомляв портал Знай.uа, батько загиблої блогерки Насті Тропіцель не справляється з цькуванням – хотів накласти на себе руки.

Також портал Знай.uа писав, що молода блогерка-мільйонерка загинула на 8 місяці вагітності, сім'я готувалася до пологів.