В Україні найближчої доби очікується густий туман. Громадян попереджають, що в п'ятницю, 18 грудня, видимість на дорогах помітно погіршиться – 200-500 метрів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

"До уваги громадян ​​❗ За даними УкрГідрометцентру, вночі та вранці 18 грудня в західних, північних та центральних областях туман, видимість 200-500 м 🌫 У Києві та Київській області ввечері 17 грудня, вночі та вранці 18 грудня туман, видимість 200-500 м", - йдеться у публікації.

Раніше ми писали про те, що в Україні, 18 грудня, на всій території опадів буде мало. Очікується посилення ожеледиці в районах похолодання, тому слід бути обережним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

П'ятниця в Києві очікується з малою ймовірністю опадів. Вітер буде слабким, південного напрямку. Температура повітря вночі буде близько нуля градусів, а вдень підніметься до +1 +3 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.