Відома російська блогерка Іда Галич, яка посіла третє місце серед найбагатших Instagram-блогерів, вирішила поспілкуватися з багатомільйонною аудиторією на відверту тему.

Так, подруга Насті Івлєєвої відповідала на питання про маленького сина, вагітність і комплекси, а потім мова зайшла про чоловіка. Іда і Алан завжди так часто з'являлися разом у соцмережі, що здавалося, що обидва аккаунти у пари спільні. Але останнім часом зіркове подружжя перестало викладати спільні фото, і фанати запідозрили недобре.

"Хлопці, цей рік був реально складним. Розумію, що сама покликала вас у свою спальню, в своє особисте життя в той момент, коли вивалила на вас своє щастя у вигляді весілля і так далі. І нерозумно на моєму місці кричати про те, що ми цю тему залишили в спокої. У нас все добре, у кожного по-своєму, наскільки зараз це можливо. У нас в житті настав новий етап, у кожного свій", - розповіла підписникам Галич.

Варто зазначити, що історія знайомства парочки була і смішною, і романтичною. Вони познайомилися в нічному клубі, поки стояли в черзі в туалет. Через два місяці Алан зробив ідеальну пропозицію, а два роки тому закохані одружилися. У лютому 2020 року у пари народився син Леон, і блогери були неймовірно щасливими.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Іда Галич з сином, фото з Instagram
Іда Галич з сином, фото з Instagram

Алан Басієв з сином, фото з Instagram
Алан Басієв з сином, фото з Instagram

Ймовірно, що проблемою могло стати фінансове питання. Не секрет, що Іда заробляє більше за чоловіка, в цьому році її офіційний дохід склав майже один мільйон доларів. Однак поки подружжя ніяк не підтвердило і не спростувало ці домисли.

Нагадавши, раніше Анастасія Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка Елджея: "Буду з цим розбиратися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Івлєєва зі своєю подругою і співведучою Юлією Коваль відвідала танзанський Занзібар. Це друга поїздка знаменитості в Східну Африку.

Також портал Знай.uа писав, що Насті Івлєєвій зізналися в коханні на очах у чоловіка, Єгор Крід зацінив.