Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз же на сторінці офіційного бренду виконавиці показаний продукт, створений в колаборації з Teplo Candle.
"Колаборація Tina Karol x Teplo Candle-Ароматизована Свічка, створена скульптором по фото Тіни Кароль. На створення фінального варіанту пішло понад 700 годин роботи художників, дизайнерів, скульпторів і майстрів по заливці. Тепер вона звучить... Звучить ароматом сандалу, який оспівує красу жіночого тіла і неосяжність душі", — написано в підписі до публікації.
Тіна Кароль постала на знімку з готовим продуктом. Образ співачки на свічці ідентичний тому, який шанувальники могли бачити задовго раніше, адже виконавиця ще в лютому ділилася кадрами з фотосесії в одній лише нижній білизні, один з яких і відтворив скульптор. У публікації відзначили, що доставка здійснюється по всьому світу, а вартість подібної становить 1800 гривень.

"Тіна зауваж мене ! Я твоя дочка !Ти мене від Дана народила, Я тебе ЛЮБЛЮ", "Я одна залипла нема на свічку а на Тіну?!", "Совість не дозволить спалити Тіну)", "Ви робите знижки студентам без грошей?", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль витончено оголила тіло і зізналася в коханні: "Сумую за дотиком..."

Як повідомляв "Знай.ua", Гола Тіна Кароль спантеличила фанатів, схрестила ніжки і посміхається: "Роблю це 15 років"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, не піснями і грудьми єдиними: Тіна Кароль продає в Інтернеті шмотки