Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Сьогодні, 18 грудня, українці можуть споглядати фінал шоу, в якому Ксенія обирає переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Але поки вона з'явилася в Stories Instagram з 19-річною актрисою Поліни Носихіної під час зйомок нового серіалу "Клятва лікаря". За сюжетом у неї є вже немолода дочка, яка вирішила розповісти своїй мамі про те, що з'явився молодий чоловік, до якого вона щось відчуває. "У тебе всі класні перші два тижні...", - каже вона і ледве стримує сміх під час дубля.

Дівчина ж відповідає, що відчуває, що це серйозно. "Я зустріла того самого", - заявила вона. Персонаж же Ксенії Мішиної відповідає: "Не лякай мене". І продовжує посміхатися в сторону. А до цього "холостячка" показувала, як ходила разом зі своїм сином в Mcdonald's, де він із задоволенням їв бургер, поки його фотографувала на телефон мама.

Нагадаємо, Українки оцінили весільну сукню Холостячки Мішиної і назвали майбутнього чоловіка: "Вибере багатого"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина показала, з яким хлопцем залишилася після фіналу: "Мій"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, холостячка Мішина постала перед головним вибором: чим підкорили серце красуні фіналісти. Ксенії Мішиній доведеться зробити фінальний вибір.