17 грудня, в четвер, в лікарні CHI Memorial в Сполучених Штатах Америки медсестра втратила свідомість після проведеної вакцинації від коронавірусу.

Жінка в цей момент давала інтерв'ю на прес-конференції, але лікарі не пов'язують непритомність з проходила вакцинацією медичних працівників. Про це повідомляє канал 9ABC.

Медсестра Тіффані Довер знепритомніла десь через 17 хвилин після введення дози від компанії Pfizer. Вона відчула запаморочення, вибачилася за це і згодом втратила свідомість. "Я відчувала себе трохи дезорієнтованою, але тепер я відчуваю себе добре, і біль в руці пройшла", - поділилася пізніше Тіффані Довер.

Потім вона знову поговорила з журналістами і зазначила, що часто непритомніє, коли відчуває біль. За її словами, для неї це звичайне явище. Інформацію про те, що непритомність не пов'язана з вакцинацією, також підтвердив Центр контролю захворювань. Втрата свідомості не є рідкістю для будь - яких видів щеплень — це відбувається в результаті болю або занепокоєння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що влада Сполучених Штатів Америки надала фармацевтичним компаніям Moderna і Pfizer імунітет від відповідальності, якщо у їхніх добровольців проявляться серйозні побічні ефекти.

Нагадаємо, Україна 100% отримає безкоштовну вакцину від COVAX: Ляшко надав лист-схвалення

Як повідомляв "Знай.ua", коронавірус мутує: виявлено новий вид, що заражає набагато швидше

Знай.ua писав, Степанов пообіцяв безкоштовні тести на COVID-19 всім хворим українцям: "Людей треба…"