Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз в Інтернеті з'явилося миле фото виконавиці в дитинстві, тому можна порівняти наскільки змінилася знаменитість через десятиліття і чи схожа вона на себе маленьку.
На першому знімку зображений милий усміхнений дитина, а на другому — вже відбулася зірка в сукні з прозорим низом і можливістю побачити її ніжки. Нещодавно ж у продажу з'явилася Ароматизована Свічка, створена скульптором по фото Тіни Кароль, на сторінці її офіційного бренду. Також співачка нещодавно подякувала своїм шанувальникам за те, що їй вдалося здобути перемогу в двох номінаціях на Culture Awards 2020 — "Альбом року" і "Артист року".
"Найнижчий уклін всім, хто голосував! Неймовірно, що альтернативне, народне, чесне голосування показує зовсім інші реалії шоу-бізнесу! Я буду горіти в любові до Вас і до сцени, і моє полум'я не згасне ніколи! Мій сенс життя - творити!", - говорила вона в записаному відеозверненні до шанувальників.

Нагадаємо, Тіна Кароль розкрила свій сенс життя: "Буду горіти, обіцяю"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль пропонує себе підпалити за гроші: "Совість не дозволить". Образ співачки ідентичний тому, який шанувальники могли бачити задовго раніше, адже виконавиця ще в лютому ділилася кадрами з фотосесії в одній лише нижній білизні .

Знай.ua писав, Тіна Кароль витончено оголила тіло і зізналася в коханні: "Сумую за дотиком..."

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще