Ані Лорак презентувала прем'єру лайв-версії пісні "Страдаем и любим" в студії в Урганта.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Москві, стала гостею програми "Вечірній Ургант".

Попри скасування більшої частини концертів, Лорак з користю провела час — майже все літо вона відпочивала з донькою Софією на курорті, а зараз повернулася до активної роботи, в тому числі й до участі в телевізійних шоу.

Напередодні Миколая Ані Лорак з'явилася в студії в Урганта.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як зізналась сама співачка на своїй сторінці в Instagram, вони з Ургантом весело провели час. Зокрема, Кароліна розповіла про те, як на звукозаписній студії в Лондоні зустрілась з засновником The Rolling Stones Міком Джаггером.

Поміж іншого Лорак "на живо" виконала свою пісню "Страдаем и любим". Це стало прем'єрою лайв-версії музичної композиції.

Нагадаємо, Ані Лорак показала спільне фото з Іваном Ургантом

Як повідомляв портал Знай.ua, Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Також Знай.ua писав, Лорак в обіймах Барських зраділа російській "деградації"