Популярний український виконавець Віталій Козловський влаштував собі заслужений відпочинок на теплому єгипетському курорті і тепер регулярно ділиться фотографіями і враженнями від канікул.

Раніше він вже показував своїм шанувальникам в соціальній мережі Instagram, як проходила його захоплююча прогулянка по Нілу, екскурсії до Сфінкса і фотосесії на тлі пірамід.

А зараз він в одних шортиках постав у пальми, а в підписі до знімків написав про невелику розмову. "Розмова з маленької мілини: - Віталік, а давай пограємо в тварин! - А це як? - Ну ось я, наприклад, буду фламінго! - А я... Гортайте фотокарусель і шукайте мавпу", - розповів Віталій Козловський.

А на фотографіях в одних лише коротких шортиках показав своїм шанувальникам, в якій хорошій формі він знаходиться. А на третьому знімку він підтвердив слова, сказані під час розмови з дитиною, і зображений прямо на пальмі, обхватившись і посміхаючись.

"Поки не прочитала думала коала)", "Віталік, ти схожий на мого колишнього..........", "Бомба", "Мавпа мутант", "Про пані тут немає мавпочки, красавчиик", "Молодець, дуже спритний", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадавши, Козловський втік з України і перетворився на султана: "Кайф, захоплений". Козловський зізнався, що отримав неабиякий кайф від такого заняття і залишився дуже задоволеним.

Як повідомляв "Знай.ua", Козловський не стримався через крик матерів про допомогу: "Діти не заслуговують на життя?"

Знай.ua писав, розчарувався в жінках Козловський поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають"