У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "кріпак" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. За це вона навіть отримала хвилю ненависті від шанувальників, які вболівали за іншого претендента на серце Мішиної.

Льоша на" Холостячку " показав себе благородним, розумним і ніжним хлопцем. Він трепетно ставився до Ксенії і в перший час дівчина навіть не могла знайти в ньому жодної вади.

Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олексій Тригубенко, скріншот з відео

Однак серцю не накажеш і хоча багато шанувальників пророкують Ксенії і Саші швидке розставання, вона свій вибір зробила. У той же час для дівчат відкрилося зелене світло до холостяка Льоші. І адже він завидна партія, цілеспрямований, успішний і добрий хлопець.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своєму TikTok колишня учасниця "Холостяка" Аня, яка не змогла завоювати серце Макса, обіграла ситуацію після фіналу шоу з Мішиною. Вона припустила, що такий успішний і завидний наречений як Льоша, відразу буде оповитий неймовірною увагою жінок.

Зокрема, в одному з випусків проекту Льоша показав свою квартиру і уважні Киянки відразу зрозуміли, що вона знаходиться на Оболонській набережній.

"Всі баби після фіналу холостячки на Оболонській набережній: Льош, ти тут, Льош?",- жартує Аня.

Нагадаємо, Еллерт несподівано розкрив правду про іншу Ксенію на" Холостячці", почула зізнання раніше Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фіналу.

Також Знай.uа писав, що Еллерт після перемоги на" Холостячці " з матом звернувся до українців.