Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, зроблений в гримерці і примірявши на себе відразу кілька гарячих образів в стилі пін-ап (стиль американської графіки кінця 20-го століття, що зображає дівчат у фривольних вбраннях).

Так, артистка постала перед камерою лише в шовковому відвертому боді кольору фуксії, напівпрозорому халатику, усипаному пір'ям і з бюстгальтером у вигляді конусів, пародіюючи персонажа Фембота з культової кінострічки "Остін Пауерс". Сміливий образ красуня доповнила яскравим макіяжем, а також не упустила можливості блиснути нескінченними ніжками. До слова, Леся видала, навіщо приміряла пікантне вбрання - в такому вигляді зірка з'явиться в новорічному шоу на телеканалі "ТРК Україна".

Варто відзначити, що численні шанувальниці благають Лесю взяти участь і в наступному сезоні шоу "Холостячка", головною героїнею якого в першому сезоні була Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Як вам нова дружина Остіна Пауерса??

Яке фото подобається більше?
1,2,3?"

Фолловери не пройшли повз: "Леся, станьте новою "Холостячкою"! ❤ А ми вже рознесемо то СТБ, якщо підберуть Вам поганих мужичків! 🤣 😜 ", "Проня Прокопівна", "краса неймовірна😍", "богиня😻 🔥", " сукня зручна для дотримання дистанції в метро від недільного дихання чоловіків😂", " красуня неймовірна! Барбі!".