Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила зворушливу серію кадрів, відправившись на теплу сімейну прогулянку разом зі своїми дітьми: 21-річним сином Глібом Оверчуком, його коханою Алісою і молодшим сином, 5-річним Табризом від нинішнього чоловіка, Аслана Ахмадова.

Для передсвяткової прогулянки артистка і її найрідніші люди вибрали новорічне містечко в центрі Києва, де встигли зробити безліч фото з казковими героями мультфільмів, а Табриз навіть познайомився зі Святим Миколаєм. При цьому щаслива Ірина поцікавилася, з ким би хотіли відсвяткувати Новий рік 2021 її численні шанувальники.

"Дуже приємно проводжати 2020 рік в казковому @mistechko.zymovykh.rozvag з рідними людьми!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А з ким ви хотіли б зустріти новий 2021 рік?"

Фолловери не пройшли повз, порівнявши кохану Гліба Оверчука з Мальвіною через її незвичайний колір волосся: "Боже🙏 обожнюю Табриза😇який милий хлопчик💕", "Як їм іде дитинка💖", "Перша фотка крута😍😍😍", "гарна дівчина мальвіна)", "Яка казкова перша фото😍", "Які классні фото 😍😍😍😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.