Колишня виконуюча обов'язки голови Міністерства охорони Здоров'я України Уляна Супрун заговорила про новорічні подарунки.

Вона дала поради, як не потрапити в незручне становище з подарунком і дотримати так званий "етикет дарувальника". Адже не догодити з таким знаком уваги дуже просто, а значить — зіпсувати свято і собі, і тому, кому даруєте. Відповідний пост з'явився на сторінці екс-чиновниці в Facebook.

  1. Відповідайте взаємністю

Згадайте, якими подарунками обмінювалися з цією людиною раніше. Зверніть увагу на те, скільки грошей\зусиль витратив дарує, вибираючи подарунок для вас, і даруєте симетрично. Це звузить коло пошуку відповідного подарунка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
  1. Думайте в широкому контексті

Уявіть собі реакцію людини, якій ви піднесли подарунок. Як він розпакує упаковку, як посміхнеться, як буде користуватися цим подарунком в житті. Це допоможе не подарувати непотрібну річ.

  1. Не женіться за супер унікальністю

Часто в гонитві за супер унікальним подарунком, щоб "не як у всіх", ми залишаємо за кадром більш загальні, але не менш важливі власні інтереси людини. Даруйте подарунки, коли впевнені, що це порадує. І Неважливо, якщо комусь вони представляються банальними.

  1. Любов не купиш за гроші

Навіть найдорожчий подарунок - не гарантія того, що він людині потрібен або обрадує. Важливо не те, скільки коштує подарована вами річ, а то, наскільки вона відповідає потребам того, кому ви даруєте подарунок.

  1. Запитайте у людини, чого вона хоче

Це найпростіший шлях догодити з подарунком. Не потрібно цього соромитися.

  1. Якщо людина говорить, що йому нічого не потрібно, це зовсім не означає, що вона хоче отримати в подарунок "нічого".

Супрун також назвала деякі ідеї подарунків, які здалися їй вдалими і доречними

Підписка на цікавий і інформативний стрімінговий сервіс 🔸 близькій людині можна запропонувати зробити щось корисне для здоров'я. Наприклад, це може бути оплата вакцинації, адже важливі щеплення, які поки не доступні безкоштовно в Україні. Але, так само як і" обов'язкові " безкоштовні вакцини, вони роблять добру справу і допомагають жити здоровим життям. 🔸 Не поспішайте дарувати солодощі дітям. Вони дуже шкодять здоров'ю. А якщо хочете зробити подарунок їх батькам, то у вас є дуже широке коло для маневрів. Наприклад, можна подарувати одяг. Діти швидко ростуть і ніколи не буде зайвим мати пару бодиков або комбінезончиків в шафі "на виріст". Крім того, можна подарувати просто смачну їжу або якісні напівфабрикати, адже з маленьким залишається мало часу на кухню. Подаруйте свою допомогу з дитиною-залиштеся з нею, поки батьки сходять розвіятися. Сертифікат в клінінговому сервісі або просто Допомога по домашній роботі також будуть дуже корисними. 🔸 Не забувайте про класичний безпрограшний варіант подарунка-книзі. Тут звичайно ще належить потрапити з жанром і тематикою, які зацікавлять людину.

Нагадавши, Уляна Супрун застерегла від підступної небезпеки новорічних свят: "Бомбардування і ураган". Уляна Супрун застерегла батьків від однієї з небезпек новорічних свят

Як повідомляв портал " Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: кращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох героїв України

Також " Знай.ua " писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу