У п'ятницю, 18 грудня, завершився перший сезон шоу "Холостячка", з головною героїнею Ксенією Мішиною, який набрав величезну популярність серед численних українців.

Зірка "Кріпака" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Хоча фінал проекту тільки підійшов до кінця, у шоу вже з'явилося безліч шанувальників, які з нетерпінням чекають другого сезону.

Пропонуємо Вашій увазі топ найпопулярніших українських холостячок, і, хто знає, можливо одна з цих завидних наречених спробує щастя в наступному сезоні шоу.

Леся Нікітюк, 33 роки.

Відома теведущая, яка здобула популярність завдяки шоу "Орел і Решка", народилася і виросла в місті Хмельницькому, вже не перший рік підкуповуючи фанатів простотою і відмінним почуттям гумору.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Справжня довгонога блондинка з блакитними очима і зростом 1,80 старанно стежить за фігурою, обожнює маленьких дітей і частенько хвалиться кулінарним талантом, а також нерідко демонструє тіло в бікіні. Зірка зберігає особисте життя за сімома замками, і все, що відомо про стосунки Лесі - зараз вона точно незаміжня.

Тіна Кароль, 35 років.

Культовій українській співачці Тіні Кароль не раз приписували романи з різними знаменитими і впливовими чоловіками, в тому числі молдавським виконавцем Даном Баланом. Особисте життя красуні покрите вуаллю, проте на це є свої причини - розкішна артистка сама виховує сина, 12-річного Веніаміна, який зараз навчається у Великобританії.

28 квітня 2013 року сім'ю Кароль розтрощила жахлива трагедія - у віці 32 років після тривалої боротьби з раком шлунка пішов з життя коханий чоловік співачки, продюсер Євген Огір. З того часу зірка сумує за Євгеном, трепетно згадує його і зазначає, що у них "особливий" зв'язок вже як 7 років.

Наталія Могилевська, 45 років.

Справжня "легенда Олексіївна", як називають її численні шанувальники була офіційно одружена лише раз - в 2004 році обранцем співачки став бізнесмен Дмитро Чалий, проте через рік пара розірвала шлюб. Після цього Наталя приховує особисте життя, а з недавнього часу їй приписують роман ще й з харизматичним мільйонером Олегом Рижовим.

Втім, сама Могилевська зазначає, що їх з чоловіком пов'язує лише дружба, а весь вільний час присвячує творчості і кар'єрі. В даний момент артистка кардинально змінила імідж, перефарбувавшись в блондинку і підкорює популярну серед молоді платформу TikTok з юними блогерами з ulove.home.

Аліна Гросу, 25 років.

Епатажна Аліна Гросу прославилася ще в ранньому дитинсві завдяки миловидному личку і хіту "Бджілка". З того часу дівчина активно розвиває свій творчий шлях, пишучи вірші і нові пісні, знімаючись в серіалах. Крім цього Аліна обожнює готувати і зовсім не проти демонструвати струнке тіло в бікіні.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року. Тоді зірка зізналася, що у Олександра з'явилася інша жінка.

Нагадаємо, Еллерт несподівано розкрив правду про іншу Ксенію на "Холостячці", почула зізнання раніше Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фінал.

Також Знай.uа писав, що Еллерт після перемоги на "Холостячці" з матюками звернувся до українців.