Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Ірина Білик
Ірина Білик

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила кумедне відео, на якому танцювала разом з виконавцем Дзідзьо (Михайло Хома) на зйомках їх з Олександром Пономарьовим, Тіною Кароль, Олегом Скрипкою і Микитою Алексєєвим передноворічного подарунка для українців - колядки "Нова радість стала".

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

Так, артистка приміряла яскравий брючний костюм лимонного кольору, темно-зелену блузку, лаковані білосніжні черевики на високих підборах і капелюх. Смішний ролик під хіт "Jingle Bells" зірки створили спеціально для додатка TikTok.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Свято🎉🎊🪅наближається, а наша спільна з @ponomaryovoleksandr @dzidzio @tina_karol @alekseev_officiel @o.skrypka колядка все ближче до першого номеру у трендах Ютуб🤘🏻

Сподіваюсь ви вже її бачили, а якщо ні, то обов’язково подивіться!

До речі, а в якому кольорі ви плануєте зустрічати новий рік?"

Фолловери не пройшли повз: "Ірочка ви не перевершені😍Така вродлива🌹 🌹 🌹", " клас😍 😍"," молодці ! Позитиву зараз не вистачає !", "Обожнюю Ірину....всі пісні СУПЕР👏👏👏👏👏😍😍😍😍🔥", "гарний образ! 🔥 ", "Чудова Ірина🎉 🎉 🎉".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.