Відомий астролог розповів, що прийшов час "п'яти двійок". Фахівець пояснив, як вплинув на нашу блакитну кульку Парад планет в 2020 році і що чекає на людство в найближчі дні. За словами астролога, потрібно забути про страх і знати, що готують зірки в так званій "новій ері".

Про це стало відомо завдяки публікації відомого астролога Олександра Зараєва в мережі Facebook.

"Парад планет 2020 і п'ять двійок в одній даті! Чим цікавий сьогоднішній день з точки зору астрології? Вівторок, 22 грудня 2020 року — час "п'яти двійок". З цією датою, посилаючись на передбачення, якими рясніє інтернет, потрібно пов'язувати жахливі катаклізми, загибель людства і перехід до нової ери.

Що про це говорить астрологія?

Цей день стане доленосною датою, часом змін, коли завершиться одна епоха і їй на зміну прийде інша. Пов'язано це не зі спалахами на Сонці, а з рідкісним космічним явищем: з'єднанням планет-гігантів – Юпітера і Сатурна. Планети так близько підійшли одина до одної, що з Землі почали здаватися одним яскравим світилом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зближення цих планет - це завжди великі політичні перестановки, конфлікти між державами, економічні кризи. А так як Юпітер і Сатурн з'єднаються у Водолії, то 2020 рік — можна вважати початком ери Водолія. Загалом, в будь-якому випадку, зміни нас не минуть.

Парад планет, скріншот: YouTube
Парад планет, скріншот: YouTube

21 грудня сталося рідкісне астрономічне явище - Юпітер і Сатурн злилися на небосхилі практично в єдине світило. На кілька годин планети стали "однією яскравою зіркою". Останнє подібне зближення ми спостерігали в кінці травня 2000 року.

Однак таке дуже близьке з'єднання, коли Юпітер і Сатурн розділяло всього кілька кутових хвилин, було майже 800 років тому – 4 березня 1226 року. Так чи варто боятися 22.12.2020?

Ажіотаж навколо цієї дати - трохи перебільшено, проте для деяких людей 22 грудня все ж безслідно не пройде: спостерігатиметься сильний магнітний вплив, завдяки якому багато хто з нас можуть відчути нездужання, нестабільний психологічний настрій, емоційні розлади і деякий дисбаланс в організмі.

Перед датою "п'яти двійок" відбулося зимове сонцестояння, перехід Колеса часів. Коли воно прокручується, люди стають особливо чутливі до змін.

Жодного кінця світу в цей день не буде, хіба що — в індивідуальних масштабах. Саме час, щоб покінчити з проблемними ситуаціями і людьми, попрощатися і відпустити їх назавжди. Не кінець світу, а початок нового життя. Як вам такий варіант?

Дата з п'ятьма двійками вже була цього року, в лютому – 22.02.2020. І, хоча тоді нас ніхто не лякав жахливими пророцтвами, але саме в ті дні стало зрозуміло, що світ зіткнувся з новою смертельною епідемією. І вже 11 березня ВООЗ оголосила пандемію коронавірусної інфекції. Так що цілком можливо, що ми вже пережили ті жахливі передбачення про 2020, ще 10 місяців тому.", - розповідає Олександр Зараєв.

Публікація Олександра Зараєва, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Зараєва, скріншот: Facebook

Публікація Олександра Зараєва, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Зараєва, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, на Сонці з'явилася чорна діра розміром з нашу планету: потужні магнітні бурі накриють Землю.

Як повідомляв Знай.uа, парад планет 2020 - що це означає і чого очікувати.

Знай.uа писав, Сонячна система виводить "планетні війська" на парад-коли і де дивитися.