Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників розкішною чорно-білою зйомкою, примірявши незвичайний образ - оксамитове чорне облягаюче плаття з глибоким декольте, всипане стрічками з блискучих страз. Так, артистка засвітила тонку талію і пишні груди, розповівши, як збирається відзначати Новий рік 2021.

За словами самої красуні, вперше за 15 років вона не працюватиме в новорічну ніч і на свята. Замість цього Даша відправиться в засніжені Карпати, щоб провести час в колі рідних і близьких. Астаф'єва зізналася, що відчуває себе дуже незвично, але впевнена, що світ вступає в нову еру прогресивних людей.

"Вперше за п'ятнадцять років я не буду працювати в новорічну ніч, і передноворічні дні.
Незвичайне відчуття)

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Звикла до того, що всі зайві турботи і думки йдуть на інший план... фраза "відзначаю на сцені" - вже стала черговою!

Зараз відчуваю нові емоції і переживання.
Ми вступили в нову еру, еру прогресивних ідей, гуманізму і глобалізації.

Тому, саме час вчитися новому, бути позитивним, і пам'ятати, що головними елементами успіху в цей період будуть креативність і творчість!

Відзначати - так в душевному місці і в колі улюблених людей.

Карпати - моя любов. Навіть не знаю, хто на кого більше чекає ))"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.