Представляємо увазі наших читачів ведичний гороскоп на 2021 рік - одним з альтернативних прогнозів для людей, що народилися під різними знаками. За словами астрологів, ведичні передбачення так само точні, як і традиційний гороскоп для знаків зодіаку.

Давайте дізнаємося, хто за даними ведичного гороскопу в 2021 році буде головним щасливчиком, а також зможе домогтися процвітання і успіхів в кар'єрі і любові.

Реваті (дні народження з 1 по 12 квітня)

Тим, хто народився під цим знаком, Всесвіт дарує можливість досягти успіху в робочих справах і отримати довгоочікувані дивіденди. На початку року Реваті зможуть знайти в собі сили для того, щоб повністю змінити життя, встати на ноги і звільнитися від боргових зобов'язань.

щастя, фото з відкритих джерел
щастя, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ардра (дні народження з 22 червня по 5 липня)

Цьому знаку сам Всесвіт допомагатиме досягти нових висот. На початку року увагу важливо приділити справам, які підуть в гору при належній активності. Ардра можуть не сумніватися в своїх успіхах, і їм не варто боятися конкурентів або недоброзичливців. Фортуна посміхатиметься вам і в любовному плані.

Магха (дні народження з 17 по 29 серпня)

Астрологи радять звернути увагу на свої навички, щоб використовувати їх в повній мірі. Перша половина року буде успішною як для ведення бізнесу, так і для кар'єрного росту. Впевненість і позитивний настрій дозволять обійти конкурентів.

Зірки, фото: gettyimages
Зірки, фото: gettyimages

Сваті (дні народження з 24 жовтня по 6 листопада)

Вам варто готуватися до трансформацій в житті. Новий Рік закрутить безліччю подій, багато з яких не піддаватимуться логіці. Можливості з'являтимуться постійно, і Сваті належить прислухатися до себе, щоб визначити вірний напрямок і не упустити своєї вигоди. 2021 рік буде вдалим як для кар'єри, так і для кохання.

Мула (дні народження з 16 по 28 грудня)

Рік для представників цього знака буде насичений позитивними подіями. Він стане прекрасним періодом для нових починань, а також боротьби за своє місце під сонцем. Всесвіт допомагатиме домогтися кращих умов завдяки надзвичайно зручному для вас збігу обставин.

Раніше повідомляли, у чому зустрічати Новий Рік 2021: найкращі варіанти в рік Бика.

Як повідомляв Знай.uа, не треба мріяти про Бреда Пітта: три найнудніших чоловіка за знаком Зодіаку, витримати неможливо.

Знай.uа писав, без кризи і коронавірусу: позитивний гороскоп на грудень для всіх знаків Зодіаку.