Мобільний оператор-гігант Vodafone є одним з найпопулярніших серед українців. Його абонентами є близько 20 млн громадян. Однак не всіх користувачів влаштовують їх послуги.

Українці скаржаться не тільки на якість зв'язку та інтернету, а й на дивні рухи на рахунках. Так, жінка помітила пропажу всіх грошей зі свого рахунку, поки мирно спала у себе вдома. Про це вона повідомила в відгуках.

Жінка поскаржилася, що в підтримці оператори їй не допомогли у вирішенні її питання і навіть повідомили, що вона дзвонила вночі на номер іншого оператора і розмова тривала півгодини.

"Ваші оператори машинники, зняли за ніч гроші з рахунку!Дзвонила їм, а вони кажуть нібито я дзвонила на друга оператора і розмовляла пів години! Злодії, у мене всі виклику збережені, і не було жодної розмови, і той номер на який я нібито дзвонила чоловікові, в цей день взагалі я його не набирала, так як чоловік був вдома!Що б вам вони поперек горла встали злодії!",- пише обурена жінка.

У коментарях відповіли представники Водафона і попросили уточнити дані і деталі питання. А ось думки українців розділилися. Одні підтримали жінку в боротьбі за свої права і гроші і розповіли, як краще діяти, а інші вирішили, що все довести можна при бажанні і просто люди звикли займатися звинуваченням і наклепом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Довести дзвінки можна, було б бажання. але ти звик наклепом займатися бездоказово, і звинувачувати всіх", " зробіть скріншоти дзвінків з програми Мій водафон, потім, напишіть їм в онлайн чат або в соцмережах, відповіді Зберігайте, робіть скріншоти. І, якщо проблему не вирішать - пишіть в НКРЗІ + скріншоти, нехай особисто прлверят за фактом скарги.",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, менеджер "Ощадбанку" ткнула бабці дулю під ніс замість допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, українці поскаржилися на спам від Vodafone.

Також Знай.uа писав, що Vodafone звинуватили в крадіжці грошей з рахунку.