Шановний читач, поговоримо про безпеку! У мережі з'явився великий фільм про людей, які мають пристрасть до "залізних коней". На це їх штовхає спрага до екстремальних відчуттів і бажання спробувати щось нове.

Головними героїнями нового випуску YouTube-каналу "В шлеме" стали дві дівчини, які всім серцем любили поїздки на мотоциклах - Ірина та Олександра.

Автор випуску Андрій "Гав" зібрав історії дівчат в одне ціле, розповів про те, до чого можуть призвести нещасні випадки на дорозі. У кіно можна дізнатися про те, як в сім'ях дівчат ставляться до таких захоплень. Також розказано історію так званого "мотобратства", який спосіб життя ведуть ці люди. І, на жаль, до яких наслідків призводить це хобі.

Про це стало відомо завдяки відео на каналі "В шлеме" під назвою "Дівчина інвалід. Небезпечна професія - пасажирка мотоцикла. Мото-дівчата. Частина №3" в мережі YouTube.

Ірина, скріншот: YouTube
Ірина, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще в серпні 2019 року я потрапила в ДТП, ми з чоловіком їхали з моря на мотоциклах... З підліткового віку я з завмиранням серця дивилася на мотоцикли, завжди мріяла на них їздити. Починалося все з якихось дачних поїздок по стежкам... Потім я знайомилася зі старшими хлопцями, каталася з ними...", - розповідає Ірина.

Олександра, скріншот: YouTube
Олександра, скріншот: YouTube

"Почалося все з мотокросу, я взагалі з автомобільної тематики. На той момент це був або 2011 рік, або 2012 - зима, було нуднувато. Я поїхала на тренування з мотокросу, спробувати, і мені сподобалося. І практично до аварії я займалася мотокросом - вже майже 6 років там.", - поділилася Олександра.

Далі у фільмі автор розклав по поличках всі факти про подальшу долю і життя дівчат, після фатальних аварій.

Фільм знайомить всіх тих, хто дуже хоче сісти за кермо байка про те, до яких наслідків може привести це захоплення. Так, окрім перемог, бувають і поразки, і іноді дуже колючі.

Пропонуємо нашим читачам детально вивчити даний випуск в повному форматі за посиланням:

Раніше повідомляли, покалічені п'яним майором курсантки воскресають до життя, неймовірна сила духу.

Як повідомляв Знай.uа, збиті майором юні курсантки показали неймовірну силу духу.

Знай.uа писав, у Києві п'яний майор "відрізав ноги" двом студенткам, українці сатаніють.