Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист нещодавно повідомив, що безсимптомно перехворів на коронавірус і нарешті розлучився з такою згубною звичкою, як куріння, а тепер виклав серію трепетних фото і відео, позуючи з популярною виконавицею, 57-річною Лолітою Мілявською. Зірки зробили спільне селфі, на якому Андрій зобразив Лоліту "без прикрас" і будь-якого фотошопу.

Після скандального розлучення з п'ятим чоловіком, тенісистом Дмитром Івановим, співачка кардинально змінила імідж і сильно схудла, що видно неозброєним оком. Мілявська обстригла довге волосся, а її струнка фігура тепер дозволила Лоліті красуватися "оновленнями" в облягаючому вбранні чорного кольору.

"Лоліта легендочка!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@lolitamilyavskaya схудла дуже потужно! Красуня! Аж в 91му році познайомилися і подружилися! Отакої! 30 років! @igorgulyaevofficial теж тут!

І #стриженов !"

Фолловери не пройшли повз: "худенька❤️❤️❤️", " така красуня 👍обожнюю її😘", " Лола розумниця. Як дівчинка!!!", "Я думав ти маму представив))".