Ані Лорак звернулась до шанувальників з побажаннями, але її слова мало хто почув.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Москві, попри скасування більшої частини концертів з користю провела час — майже все літо вона відпочивала з донькою Софією на курорті, а зараз повернулася до активної роботи.

Нещодавно знаменитість в гостях в Урганта презентувала пісню "Страдаем и любим", яка вже всигла стати хітом. Ані Лорак вперше наживо виконала свій хіт. Разом з шоу-балетом зірка запалила в порожньому залі шоу Урганта, дотримуючись всіх карантинних обмежень в період пандемії.

Чи то вона так напружила голосові зв'язки, чи простудилась в холодному залі, виконуючи пісню, але схоже, що голос у Лорак кудись дівся.

В Insta Stories Кароліна оприлюднила чергове відео, в якому звертається до шанувальників з привітаннями. Але її майже не чути, таке враження, що співачка з останніх сил намагається щось сказати і при цьому компенсовує відсутність голосу вихилясами перед камерою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Дорогі друзі, всім гарного дня і передноворічного класного настрою", - сказала Лорак, але її слова були ледь чутними.

Нагадаємо, Ані Лорак довелося виступати для порожнього залу

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак приїхала за черговою російською нагородою

Також Знай.ua писав, Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона".