Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У своїх Insta Stories Мішина поділилася переживаннями з приводу критики деяких глядачів.

"Дорогі мої, добрий вечір! Ось вирішила поділитися з вами своїми думками. Зараз сиджу і читаю коментарі під своїми постами і просто дивуюся, наскільки люди можуть бути агресивними у своїх висловлюваннях, токсичними і взагалі бажаючими зла лише тому, що їх позиція не сходиться в даному випадку з моєю.

Ксенія Мішина, скріншот з відео
Ксенія Мішина, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

З одного боку мені дуже приємно, що всі зацікавлені, щоб я побудувала дійсно справжні, наповнені відносини, довгострокові в любові, у впевненості, стабільності в завтрашньому дні. Але з іншого боку – хто вам сказав, що я не можу цього зробити з людиною, яку я вибрала. Є телевізійний формат. По суті в такому форматі чоловіків показали з одного боку і цю сторону гіпертрофували, створюючи героя. Але це абсолютно не говорить про те, що цей чоловік не здатний на інші прояви. Невже ви думаєте, що я настільки не прониклива, не розбираюся в житті?" - висловилася Ксенія.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Нагадавши, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".