Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками.

Разом з популярними юними блогерами з Ulove.home, красуня почала все частіше з'являтися в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok і навіть зняла з хлопцями спільний кліп на пісню "Натусик". З 23-річним українським актором, зіркою серіалу "Школа" Данею Вегасом Наталя з'явилася в студії шоу "Світське життя", де з його незмінною ведучою Катею Осадчою гаряче запалила під свій свіжий хіт. При цьому Могилевська приміряла яскраву різнобарвну шубку і позолочену корону, а також облягаючу сукню кремового кольору.

"Цього року, ми відзняли велику кількість новорічних вогників!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вже цієї суботи на телеканалі 1+1, марафон Натусик на ТБ починається!

О 22:15 робіть собі теплий чай, беріть вкусняшки, і дивіться Світське життя ☺ ️"

Фолловери не пройшли повз: "Понесло Натусік😂 😂 😂", " Наталія ви молодець!!!👏 🔥 😍 ❤ ️ ", "Наталя! Дуже люблю вашу творчість і пісні! Поважаю Вас, як людину і артиста, але... ця пісня повний треш!!! Залишайтеся собою і не женіться за малолітніми трендами!", "Дуже прикольний трек!🔥 🔥 🔥 У вас завжди гарне почуття гумору!".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".