Колишня патрульна поліцейська Зоя Мельник часто критикує минуле місце роботи через безліч проблем і корупції в Одеській поліції.

Кілька років тому жінка сконцентрувалася на боротьбі з домашнім насильством і допомоги дітям, створивши інтерактивну платформу "захист прав дітей" разом із заступником начальника відділу ювенальної превенції в Одеській області Дмитром Ревуном. Зараз же вона поділилася, що страждає найважчою і невиліковною формою мікофілії.
"Дуоччень заразна-заразила вже майже все своє оточення. Взимку особливо важко. Полегшують симптоми хіба що Гірські лижі і лазня з віниками", — заявила вона у відповідь на публікацію, в якій детально розповідається про недугу. Відзначається, що хвороба носить нападоподібний характер і загострюється влітку (пік - серпень і вересень). Симптоми ж-сильне занепокоєння і непосидючість в літній та осінній період з можливою прогулянкою в 3-4 ранку — заспокоєння відбувається лише в лісовій зоні. Активний рух триває ще протягом 4-5 годин, але потім напад йде на спад і хворі можуть зі спокійною душею повернутися додому.

"Рецидиви мають різну періодичність. Деяких хворих наступний напад наздоганяє вже на наступний ранок, У інших він спостерігається 2-3 рази на тиждень, а пацієнти з легкою формою захворювання переживають напади всього 3-4 рази на сезон.
Хворі, які страждають мікофілією в особливо важкій формі, але при цьому мають достатньо фізичних сил, можуть перебувати в лісі по 8-10 годин і більше. Відзначимо, що такі, важкі напади, згідно з результатами медичних досліджень, не роблять негативного впливу на стан здоров'я хворих", - йдеться в повідомленні.
Насправді ж мікофілія є лише болючою пристрастю до збирання грибів.

Нагадаємо, водій дуже образився: відома Українка розповіла про "обкурене" таксі без ременів безпеки

Як повідомляв "Знай.ua", "Швидка" ігнорує дзвінки від дітей у 103: хто врятує батьків у біді

Знай.ua писав, дівчина-коп викрила шкуродера прямо на вулиці, знущався перед дитиною: "Лупив ногою в живіт"

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще