Британський принц Гаррі цього року вперше святкуватиме Різдво далеко від своєї родини та бабусі - королеви Єлизавети II. Проте, поряд з ним дружина Меган Маркл та маленький син Арчі.

Меган та Гаррі, хоча і зреклися своїх королівських обов'язків, все ж традиційно випустили різдвяну листівку. Цьогоріч це не звична сімейна фотографія, а стилізований малюнок. На ньому батьки разом з маленьким Арчі і собаками сидять біля дитячого будиночка в саду в Монтесіто, що у Санта-Барбарі, пише DailyMail.

Різдвяна листівка Меган Маркл і принца Гаррі
Різдвяна листівка Меган Маркл і принца Гаррі

Цього року життя подружжя Меган Маркл та принца Гаррі дуже змінилося. Крім того, що вони відмовилися від виконання своїх королівських обов'язків, молодята ще й переїхали жити в іншу країну, почали свій бізнес і активно стали допомагати благодійним організаціям.

Та все ж пара вирішила не залишати своїх шанувальників без можливості порадіти традиційній різдвяній листівці. Барвисте привітання у вигляді художнього зображення опублікував благодійний фонд Mayhew, патронами якого є герцоги Сассекські. Стало відомо, що автором оригінального знімка, який послужив ескізом для картини, стала мама Меган – Дорія Регланд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Цього року ми, як сім'я, зробили пожертви в кілька благодійних організацій. Від місцевої каліфорнійської організації, яка допомагає малозабезпеченим сім'ям знайти власне житло до двох наших британських патронажів: один з яких підтримує благополуччя тварин і суспільства в цілому, а інший, меморіальний фонд, допомагає навчати дітей і боротися з бідністю в Уганді» - йдеться у зверненні герцогів Сассекських. Герцоги Сассекські

Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Раніше повідомляли, Меган Маркл зізналася в складнощах життя з принцом Гаррі: "Ніколи б не подумала".

Як повідомляв Знай.uа, у Меган Маркл стався викидень, дружина принца Гаррі у відчаї.

Також Знай.uа писав, що вся королівська сім'я повернулася "п'ятою точкою" до Меган Маркл, і це після викидня