Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила серію зворушливих фото, позуючи на зйомках новорічного випуску проекту "Світське життя" разом з іншими популярними зірками: Юлією Саніною, Монатіком, Дзідзьо. Так, артистка приміряла розкішну довгу сукню смарагдового кольору з глибоким декольте, доповнивши святковий образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і аксесуаром у вигляді срібної діадеми.

Втім, численним шанувальникам відразу кинувся в очі і фасон вбрання із завищеною талією, в якому аудиторія примітила кругленький животик Каті. Фанати запідозрили красуню у вагітності. Варто відзначити, що Осадча - щаслива мама двох синів: старшого, 18-річного Іллі від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком і 2-річного Івана від нинішнього чоловіка Юрія Горбунова.

"Протягом всьго року ви просили нас виходити раніше і ми втілюємо ваші бажання 🥰

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

наше новорічна грандіозна святкова вечірка в студії Світського життя вже цієї суботи о 22:15!

Почнемо святковий марафон разом 🎄"

Фолловери не пройшли повз:"Катя вагітна?", "Схоже,що Катя вагітна 😊", "Схоже, в наступному році буде поповнення в родині) 👍😍", "Катю вдягнули так🎄, щоб звону заінтригувати глядачів🤰", "Мабуть Ви Катерина вагітні?", "Животик 😍".